Zip Skład forum

Nawijka członków Zip Składu

• Nie jesteś zalogowany.

#1 2007-04-03 10:22:55

krzocha

Członek Zip Składu

9001251
Punktów :   

KAJAM SIĘ

KAJAM SIĘ,KAJAM SIĘ,KAJAM SIĘ,KAJAM SIĘ,KAJAM SIĘ,KAJAM SIĘ,KAJAM SIĘ,KAJAM SIĘ,KAJAM SIĘ,KAJAM SIĘ,KAJAM SIĘ,KAJAM SIĘ,KAJAM SIĘ,KAJAM SIĘ,KAJAM SIĘ,KAJAM SIĘ,KAJAM SIĘ,KAJAM SIĘ,KAJAM SIĘ,KAJAM SIĘ,KAJAM SIĘ,KAJAM SIĘ,KAJAM SIĘ,KAJAM SIĘ,KAJAM SIĘ,KAJAM SIĘ,KAJAM SIĘ,KAJAM SIĘ,KAJAM SIĘ,
Moi drodzy współtowarzysze tego padołu popełniłem starszny błąd... zapytany przez lektorkę języka angielskiego ( tak chodze na kurs ) Czy jestem psem? odpowiedziałem nie nie jestem ( oczywista po angielsku) KAJAM SIĘ,KAJAM SIĘ,KAJAM SIĘ,KAJAM SIĘ,KAJAM SIĘ,KAJAM SIĘ,KAJAM SIĘ,KAJAM SIĘ,KAJAM SIĘ,KAJAM SIĘ,KAJAM SIĘ,KAJAM SIĘ,KAJAM SIĘ,KAJAM SIĘ,KAJAM SIĘ,KAJAM SIĘ,KAJAM SIĘ,KAJAM SIĘ, ale jesli moge to sie troche wytłumacze - miała byc odpowiedz zaprzeczająca i skąd ta piz..a mogła wiedzieć Ze ja jestem PSEM lecz odpowiedz musiała być przecząca KAJAM SIĘ,KAJAM SIĘ,KAJAM SIĘ,KAJAM SIĘ,KAJAM SIĘ,KAJAM SIĘ,KAJAM SIĘ,KAJAM SIĘ,KAJAM SIĘ, - proszę was psy o wyubaczenie i niski wymiar kary.
Z pozdrowieniami SALAMANDRA.

#2 2007-04-03 10:34:22

mateusz

Członek Zip Składu

2336647
Punktów :   

Re: KAJAM SIĘ

hmmm, no PIES sie nie wstydzi ze jest PSEM. Byc PSEM to byc PSEM, to zobowiazuje. I zaprzeczanie temu, nawet na jakichs podejzanych kursach obcych jezykow jest wysoce nie po PSOWEMU.
laska czy smierc?? znaczy łaska czy śmierć ?
no wykup musi byc, jak na psa to 2 skrzynki specjala
i jak znany ktos powiedzial do dziwki: idz i nie zaprzeczaj wiecej. Yes, I'm DOG. The DOG.

#3 2007-04-03 14:13:30

Rychu

Członek Zip Składu

1266202
Punktów :   

Hmmmmmmmmm, co zrobić z tym fantem...

http://www.joka.freehost.pl/fimg/kdog.jpg

Z jednej strony to jest niewybaczalne, aczkolwiek da się wykupić.
Jednak z drugiej strony okazałeś się prawdziwym psem i przyznałeś się do błędu, anie musiałeś tego robić. Wszak nikt nie wiedział, że sie angloedukujesz. To jest na + dla ciebie.
Zwołamy walne i podejmiemy decyzję.

Maksyma na dziś:
http://www.joka.freehost.pl/fimg/bezpsa.jpg

#4 2007-04-04 15:07:55

Pepton

Członek Zip Składu

3015509
Punktów :   

Pomimo iz jakoby pan kierownik nie zna jezyka murzynskiego, to i tak powinien byl rzec YES I AM.
Jednakze na jego korzysc przemawia ciag znakow pom/0232/owok/06
Mimo wszystko decyzja zapadnie na walnym zgromadzeniu czlonkow juz w najblizszy weekend

#5 2007-04-05 06:44:17

krzocha

Członek Zip Składu

9001251
Punktów :   

"Yes, I'm DOG" dzis mam znów anglosaski język i sie poprawię.
...chioć moi psi przyjaciele i tak bede PSEM i TAK...
HAU HAU SALAMANDRA

Stopka forum

RSS